Overview

About 4. GGWP LAN Turnir

O turniru

GGWP LAN turnir već je treći po redu takav događaj u posljednje dvije godine. Započeo kao studentska zabava, GGWP LAN turnir raste u kvalitetnu i organiziranu studentsku zabavu s ciljem promicanja ideje video igara i popularnosti industrije razvoja i konzumacije video igara, a pod okriljem varaždinske Udruge mladih Varaždinski underground klub.

Do nedavno poznat kao GGWP humanitarni LAN turnir, događaj nije izgubio na svom humanitarnom karakteru, već je promjena imena rezultat nepotrebnih administrativno-birokratskih zavrzlama koje staro ime nosi sa sobom.

Ova inkarnacija GGWP LAN turnira ponovno promovira igranje video igara u e-sport kontekstu kompetitivne i kvalitetne aktivnosti. S obzirom na niz okolnosti, kao i potpuno volonterski angažman organizacijskog tima, naglasak je ovaj put stavljen na turnir i njegovu kvalitetnu organizaciju.

Društveni utjecaj turnira, koji je prisutan od samog početka, nije zapostavljen niti ovaj put. Odabrana organizacija ovaj put je varaždinsko Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina. U suradnji s Društvom bit će organiziran događaj namijenjen pružanju štićenika Društva, ali i voljnim studentima, posebnog doživljaja međusobne komunikacije i suradnje u jednostavnim aktivnostima.

Donacije prikupljene za vrijeme turnira, uz preporučenu donaciju u iznosu od 20 kn po igri po igraču, bit će usmjerene financiranju samog događaja, ali i sudjelovanju u organizaciji navedenog druženja sa štićenicima Društva.

Igre na turniru

Ovaj GGWP LAN turnir organizira turnire iz sljedećih video igara:

  • League of Legends
  • Counter Strike: Global Offensive
  • TEKKEN 7
  • Hearthstone
  • FIFA 2018

Pravila i prijave za svaku od igara dostupni su u sklopu stranica njihovog turnira ovdje.

Challonge

Prije nego se prijavite za igranje bilo koje od igara na turniru potrebno je odraditi sign up tj. složiti si account ovdje na sustavu. Nakon toga možete se prijaviti za igre koje želite.

Timske igre (LoL i CS:GO) zahtijevaju prijavu timova. Tim možete stvoriti prilikom procesa prijave. Predlažemo da timove kreiraju samo osobe koje će biti voditelji timova, dok je za ostale igrače potrebno samo da odrade sign up, nakon čega ih voditelj tima može dodati u svoj tim.

Igrači koji nemaju svoje timove mogu iste tražiti putem dostupnih Discussion poruka ili uz private message prema voditeljima timova.

NB: Timovi trebaju imati po max 5 igrača i max 1 zamjenu. Dakle, po timu može biti najviše 5 igrača + 1 zamjena, tj. maksimalno 6 osoba.

NB: Preporučena donacija za svrhu organizacije turnira i djelovanja prema odabranoj udruzi ovog turnira je 20 kn po igri u kojoj igrač sudjeluje.

Location

Studentski klub Studentskog doma

Julija Merlića 9

Get directions from Google Maps

Organizer

Udruga mladih Varaždinski underground klub (V.U.K.)

Contact organizer